IT Diensten

Google Cloud technologie partner

Als Google Cloud technologie partner, is Forscale in staat om producten te creëren die Google for Work producten aanvullen, verbeteren of uitbreiden. Dit gaat verder dan het verkopen of onderhouden van de Google for Work producten zelf.

Dit partnerschap geeft ons toegang tot een scala van technische, verkoop- en supportvoordelen. Dit resulteert in een betere oplossing voor uw zakelijke IT behoefte gebaseerd op Google for Work apps.

Consultancy voor een zakelijke oplossing

Forscale kan u helpen met het ontwerpen van een zakelijke IT oplossing. Dit kan bijvoorbeeld een portal zijn voor één of meerdere projecten.

Vóór het gebruiken van een zakelijke oplossing kan het nodig zijn dat gebruikers eerst een training krijgen of dat er een handleiding of trainingscursus wordt ontwikkeld.

Tijdens het gebruik van een zakelijke oplossing kan het nodig zijn dat er problemen worden opgelost. Hier moet vóór het gebruik al een afspraak voor zijn gemaakt die tijdens het gebruik zorgt voor support aan gebruikers en problemen in de functionaliteit oplost.

Maatwerk software

Maatwerk software is nodig om bijvoorbeeld verschillende Google Apps te integreren om informatie te verrijken voor een specifieke rapportage of om informatie uit te wisselen voor een geautomatiseerde workflow. Dergelijke functionaliteit is mogelijk met Google Apps Script of Google App Engine. De keuze en hoeveelheid werk hangt af van de gewenste functionaliteit.

Maatwerk software kan ook nodig zijn om ProjectWork of ProjectSheet te integreren met uw eigen workflow.

Maatwerk software blijft niet beperkt tot de hierboven gegeven voorbeelden. Neem vrijblijvend contact op om uw vraag te bespreken.

Klantvoorbeelden

Forscale heeft aan onderstaande klanten maatwerk oplossingen geleverd.

BroodfondsMakers

Hotels van Oranje