Veelgestelde vragen over ProjectWork

Hoe kan ik een Microsoft Project bestand converteren naar een ProjectWork bestand?

Dit gaat door middel van een .xml bestand. Sla je Microsoft Project planning op als XML-indeling .xml.

Importeer het .xml bestand in ProjectWork via het Project menu > Upload > Microsoft Project XML import.

Na de import is de planning met ProjectWork te bekijken en te bewerken en wordt vanaf dat moment in je eigen Google Drive opgeslagen.

Kan ik de planning afdrukken?

Voor een papieren afdruk kun je de planning via de browser afdrukken. Internet Explorer en Firefox hebben de mogelijkheid om de afdruk aan een pagina aan te passen met een percentage. De Google Chrome browser heeft de mogelijkheid om de planning als .pdf bestand af te drukken die per mail verstuurd en later afgedrukt kan worden.

Het afdrukken op een beperkte afmeting vereist een compromis tussen details en leesbaarheid. In ProjectWork kun je samenvattingstaken inklappen, kolommen verbergen en de tijdschaal van het Gantt-diagran aanpassen vóór publicatie om de planning leesbaar op papier te krijgen.

Hoe verwijder ik ProjectWork uit mijn Google Drive?

Je kunt ProjectWork van je Google Drive verwijderen met Apps beheren in de Google Drive instellingen, rechtsboven in het Google Drive venster. Zie ook Google Help.

Zoek ProjectWork en kies Loskoppelen van Drive.

Hoe kan een manager een licentie kopen voor een teamlid?

Het teamlid bestelt de licentieperiode in ProjectWork om er zeker van te zijn dat voor het juiste account wordt besteld. Met een rechter muisklik op de PayPal Koop Nu knop kan het teamlid de link kopiëren en naar de manager sturen om aan te klikken en te betalen.

Het teamlid moet de knop niet aanklikken en geen PayPal tabblad openen, dit geeft een andere link. De link die naar de manager wordt gestuurd bevat alle informatie om de bestelling te verwerken, verander deze niet.